
Styringsgruppa i Matrike Vestfold. Alle foto: Aargh Foto
Dette er Matrike Vestfold
Vestfold skal bygge bevissthet rundt mat med opprinnelse fra fylket i prosjektet «Matrike Vestfold», som viser hele verdikjeden, inkludert produksjon av næringsmidler og opplevelser.
I Regional næringsstrategi for mat og skog i Vestfold er det et mål å øke verdiskaping innen
I Vestfold produserer og foredler vi alt fra reker og østers, til prisbelønnede oster. En femtedel av landets korn kommer fra våre åkre, og en fjerdedel av landets grønnsaksproduksjon ligger i Vestfold.
Matrike Vestfold skal også bidra til rekruttering matproduksjon i hele verdikjeden.
Vi vil bidra til å øke synlighet og kunnskap om lokalmat, ved å engasjere publikum gjennom underholdende og lærerike mat- og måltidsopplevelser, med fokus på kortreiste råvarer og matglede.
Styringsgruppen i Matrike Vestfold
Navn | Stilling | Virksomhet |
---|---|---|
Karl-Otto Mauland | Leder | Vestfold fylkeskommune |
Therese Ryan | Næringsmiddelindustri | Nortura |
Terje Bang | Vara | Findus |
Ane Hjetland Holt | Råvareprodusent - mat | Br. Freberg |
Åsmund Bjærtnes | Vara | Bjærtnes & Hoel |
Bjarne Trollsås | Råvareprodusent - drikke | Grubbestad Gård |
Mikkel Stokke | Vara | Nordre Bergan gård |
Emma Järpell | Reiselivsnæring | Engø gård |
Andreas Nilsson | Vara | Grand hotel , Larvik |
Arve Magne Vanebo | Kommunene - næring | Holmestrand kommune |
Bernt Bucher Johannessen | Matkoordinator | HANEN |
Erling Kristensen | Matkoordinator | HANEN |
